Retreat, male og hygge, 2017

Publiceret: 20. februar 2018

Male og hygge weekend, på Hytta på Åsen Jeg arrangerede det første retreat på hytten i september -17. Der var  fem gæster, og mig. Jeg kom op til Geilo i god tid, for å planlægge og gøre klart til gæsterne.Det skulle både købes ind, forberede mat, ordne sengepladser. Det blev også gjort til malehygge og andre aktiviteter, som f.eks. yoga.

Jeg brugte tid på at gå i naturen og finde pynt til bordet, og virkelig reflektere over hvor fantastisk det er på fjedet om efteråret. Det var en fin varm efterårsdag, luften var klar og himmelen blå.

Damerne kom op på hytten fredag aften, og jeg kunne byde velkommen til dækket bord, "småmat og lefsekling". Dette er traditionel festmat i Hallingdal fra gamle dager. Det er en suppe med en lefse til, og er fortsat meget brugt i Hallingdal. Det vil også være en fast ret for mine retreat fremover. Bestilles fra en lokal kok.

Det blev en weekend med program fra morgen til aften. Startede med morgen yoga, stille morgenstund, ved varmen fra brændeovnen.

Morgenmad, bestående af havregrød, med diverse tilbehør og frugt.

 

Derefter tegne og male hygge. 

 Og vi fik også tid til en tur ud i den fantastiske fjeld heimen, som viste sig fra sin bedste side denne weekend.

  

Hygge i hytten, og vi snakker om de fine værker som er lavet

 

Vi sover godt på åsen, fire soveværelser, gav denne gang to enkelt værelser og to dobbelt værelser

Tak for en skøn weekend og en fantastisk start på hvad jeg vil udbyde fremover. Små hyggelige grupper, inviteres med til at tilbringe tid i dette naturskønne område. Beliggende på fjeldet, Geilo, Hallingdal.

 

© Copyright 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

GRETHE MARIANN MAURSETH
Billedkunstner

grethe@maurseth.dk
+45 22 95 22 27