Publiceret: 15. februar 2018

SAMTALE TERAPI I AALBORG,  kvinde eller mand? Mangler du en at tale med?

Vores hverdag er hektisk, og vi er alle optaget, vi har travlt. Nogle gange gør vores liv ondt, vi er udfordret, vi har vores bekymringer og problemer.  Det er nogle gange befriende at tale med en som ikke kender din mand, kone, chef, veninder/venner, svigerforældre eller dine børn.

Hvordan kan jeg pludselig tilbyde samtaleterapi? Det gør jeg med baggrund i min uddannelse som dynamisk terapeut fra Human Education Group, i januar -18.

Hvem er jeg og hvad er min baggrund ud over det? 

Jeg er en kvinde med baggrund fra forskellige fag og miljøer. Født i Norge, og opvokset i en kernefamilie på Geilo, mor, far og tre søskende. Jeg er uddannet kok, sekretær med marketing, kunstner og terapeut. Jeg har selv brugt min kunst som egenterapi. Det er kommet til udtryk i serier af malerier og enkeltværker. Faktisk er min livssituation altid en del af min inspiration. Jeg bor og arbejder i Aalborg i Danmark.  

Jeg har arbejdet indenfor cafe, hotel, turisme, socialcenter i Oslo, sekretær i shippingfirma, kontor ansat i Blomsterselskabet Aalborg, arbejdet som frivillig i Foreningen til støtte ved Spædbarnsdød. Siden jeg afsluttede kunstakademiet i 2006, har jeg været selvstændig kunstner, med stor udstillings aktivitet. Jeg er nu startet med private kurser i maling og holder reatreat i min hytte i Norge, hvor maling er hoved fokus. Naturen spiller en stor rolle for min livskvalitet og glæde, det samme gør yoga, motion, dans og meditation.

Dette er lidt om mig, og det skal hellere ikke handle om mig. Jeg gerne vil møde dig og være den der lytter og i en fælles dialog opstår der måske for dig en belysning af din situation, der kan bringe dig et andet sted.

Vi vil starte med en samtale og afklaring, og se hvordan det udvikler sig. Hvis du har interessen vil det være muligt at inddrage kunst og maleri som en metode til at arbejde med din problemstilling. Jeg har skrevet en opgave om kunst terapi i min eksamens opgave, og har kendskab til litteratur om emnet, ud over min egen personlige erfaring gennem mange års arbejde som kunstner.

Der stilles ikke diagnoser eller gives råd med hensyn til medicin. Jeg har tavshedspligt, og vil lytte og støtte dig.

TIDER I AALBORG KAN BESTILLES PÅ mail grethe@maurseth.dk eller 22 95 22 27, det er mandage i foråret -18 i Hasseris

1 prøve session 300. kr

600, kr pr time mobil pay, eller kontant

 

© Copyright 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

GRETHE MARIANN MAURSETH
Billedkunstner

grethe@maurseth.dk
+45 22 95 22 27