Toppen
Følg med
foto af kunstner Grethe Mariann Maurseth og gallerist, siger om galleriet :Gallerist Christine Stampe Frøsig . "Galleri Blæst i Nordjylland viser skiftende udstillinger af udvalgte kunstnere. Vi specialiserer os i billedkunst og skulptur der skaber glæde. Du kan købe akvarel, maleri, fotokunst og skulpturel keramik i høj kvalitet af moderne samtidskunstnere fra Danmark og udlandet. Kunstnerne er dels etablerede og dels nye på kunstscenen. Fælles for dem alle er et klart personligt udtryk og en høj kvalitet i den kunstneriske udførsel"
Gallerist Christine Stampe Frøsig . "Galleri Blæst i Nordjylland viser skiftende udstillinger af udvalgte kunstnere. Vi specialiserer os i billedkunst og skulptur der skaber glæde. Du kan købe akvarel, maleri, fotokunst og skulpturel keramik i høj kvalitet af moderne samtidskunstnere fra Danmark og udlandet. Kunstnerne er dels etablerede og dels nye på kunstscenen. Fælles for dem alle er et klart personligt udtryk og en høj kvalitet i den kunstneriske udførsel"
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram