Toppen
Følg med

Dronninglund Kunstcenter - "Ingen blonder"

Udstilling med Kvindelig Kunstnersamfund på Dronninglund Kunstcenter

Denne udstilling med titlen ”Ingen blonder” er en ”Open Call” udstilling. Invitationen til deltagelse i den er sendt til jyske medlemmer af KKS, Kvindelige Kunstners Samfund.

Ikke mindre end 34 medlemmer af KKS takkede ja til at deltage, nogle nok lidt i tvivl på grund af titlen ”Ingen blonder.” Hvordan skulle den forstås?

Fra Kunstcentrets side ligger der i titlen flere ting: Mest lidt humor. Eller: Ingen blonder, ingen grænser. Man skal i hvert fald ikke forvente en ren feministisk tilgang til kunsten med ene kvindelige kunstnere.

Vi har ladet deltagerne selv tolke, hvordan de vil se på titlen. Resultatet er blevet en udstilling med stor variation i kunstværkerne, der vises.

Med så mange deltagere kan alle ikke vise mange værker. Nogle viser kun et enkelt værk, andre flere værker.

Fra vores side skal der her lyde en stor tak til alle deltagerne for meget positivt samarbejde, både omkring arbejdet med værker til udstillingen, samt megen mailkorrespondance i arbejdsperioden om antal af værker og praktik omkring afhentning af værker.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram