Toppen
Følg med

Dannebrogsgade 41 B, STUDIO og VÆRKSTED, besøgs adresse

Mit studio, mit værksted min arbejdsplads i vestbyen i Aalborg er åben efter aftale og når skiltet er ude. Jeg har et udstillingsrum, hvor du kan se udvalg af mine værker.
Mit studio, mit værksted min arbejdsplads i vestbyen i Aalborg er åben efter aftale og når skiltet er ude. Jeg har et udstillingsrum, hvor du kan se udvalg af mine værker. Har du en Kunstforening, eller en gruppe mennesker, jeg laver gerne et arrangement. Du må også gerne komme alene, VELKOMMEN! 

Besøg modtages i Dannebrogsgade i Aalborg, mit studio, værksted og kære arbejdsplads. Når skiltet er ude, eller efter aftale, Velkommen !

 

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram