Toppen
Følg med

Udstillinger i kunstforeninger

Jeg udstiller i kunstforeninger

Jeg kommer gerne i din Kunstforening og udstiller mine malerier. Det er altid en fornøjelse at komme og mærke de forskellige steder hvor mennesker tilbringer hver dag på arbejde. Lad din arbejdsplads prydes af kunst.

Kontakt mig for aftaler grethe@maurseth.dk eller + 45 22 95 22 27.

 

Virksomheder kan afskrive udgifter til køb af kunstværker

30.11.22 | NYHEDER
Virksomheder har mulighed for at straks-afskrive kunstkøb op til 31.000 kr. Det gør det attraktivt for erhvervslivet at købe kunst – til gavn og glæde for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.Kunstkøb omfatter malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende.Når det gælder grafiske og fotografiske værker, er det et særskilt krav, at de er nummererede og signeret af kunstneren og kun fremstillet i et begrænset oplag. Reproduktioner er ikke omfattet af reglerne.Kunstværket skal være et førstegangskøb og skal købes direkte af kunstneren eller af et galleri, der har kunstværket i kommission.Reglerne kan ikke anvendes, hvis virksomheden køber kunstværket af en kunstner, som er i familie eller på anden måde nærtstående til virksomhedens ejer.
Oliemaleriet Før og nu, 80 x 100 pryder her en virksomhed i Aarhus.
Oliemaleriet
Før og nu,
80 x 100
pryder her en virksomhed i Aarhus.

Udstilling i AMU Aalborg, jeg udstiller gerne i din Kunstforening
Udstilling i AMU Aalborg, jeg udstiller gerne i  din kunstforening

KYMI RENS, Inkildevej 10, Aalborg

Har alltid udvalg af værker til udstilling og de fleste er også til salg

Kymi i Aalborg, en virksomhed der alltid har enkelte værker fra Maurseth.dk til udstilling og salg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram